top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraWOOLY

Kouzlo laskavosti: 3 animované filmy s duší


Od samotného dětství pečlivě uchovávám svou lásku k animovaným filmům. Vždy pro mě bylo velkou radostí sledovat tyto barevné, hudební a laskavé příběhy a nyní je obzvláště cenné sdílet takové okamžiky se svými dětmi.

Připravila jsem pro Vás výběr 3 animovaných filmů, které mohou být skvělou příležitostí k rozhovoru o důležitých věcech.


 

1. Spirit – divoký hřebec


Je úžasné, že tento animák je již 20 let starý ... Je tak dobrý! Upřímný a dojemný příběh, neuvěřitelná hudba, ze které vám naskočí husí kůže. Nikdo vám o svobodě nepovypráví lépe než mustang zrozený v amerických prériích!


Od dětství je tento obraz spojen se silou vůle, ctí, noblesou, smyslem pro přátelství a lásku.


 

2. Medvědí bratři


Nikdy jsem neviděla lepší příběh o sourozenecké lásce. Je škoda, že někdy až s věkem přichází moudrost a vědomí velkého štěstí z přítomnosti nejsilnější a nejspolehlivější podpory od našich bratrů a sester. Tento příběh je však také o tom, že spřízněnou duši lze najít mezi těmi, kteří s vámi nemají pokrevní spojení.

Pro mě v této pohádce je dokonalé všechno – úžasný příběh, dechberoucí nákresy krajiny, písničky, které vás nutí zpívat a úžasné postavy, do kterých se nejde nevcítit. Takže pokud jste to ještě neviděli, raději toto opomenutí napravte. Určitě se zamilujete!


 

3. Píseň moře


„Píseň moře“ je jedna nepřetržitá strhující mystika a tajemství... Připravte se na to, že vás animovaný film zahalí do tajemné mlhy a unese do bájného světa plného úžasných tvorů a legend.

Každý chce věřit v magii, v naši blízkost k přírodě, jejím stvořením a živlům. Právě tato víra posloužila jako inspirace pro vytvoření tohoto díla zahrnujícího to nejlepší z irského folklóru a historie.



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page